Prima pagină  »  Subdiviziunile Consiliului raional  »  Direcția generală asistență socială
Direcția generală asistență socială
Mesajul de felicitare al șefului Direcției asistență socială și protecție a familiei, doamna Natalia Olevschi, cu ocazia sărbătorii profesionale - Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației
Publicat: 18.09.2018   

 

 

 

Stimați colegi, lucrători din sfera protecției sociale a populației!

 

 

     Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, aducem sincere felicitări și urări de bine tuturor angajaților din domeniu.

     Activitatea profesională pe care o desfășurați nu este deloc ușoară, datorită rolului pe care îl aveți pentru societate prin asistarea și sprijinirea celor mai defavorizate categorii de populație. Cu dorința de a ajuta pe alții și de a contribui la schimbarea în bine a vieții persoanelor care au nevoie de grijă și atenție deosebită, zi de zi dați dovadă de răbdare, perseverență, receptivitate, responsabilitate, devotament și profesionalism.

     În pofida tuturor greutăților cu care vă confruntați, sunteți gata să oferiți zilnic sprijin și consiliere celor care necesită susținere. Dumneavoastră sunteți cei care în fiecare zi sunteți cu gândul la nevoile celor din jur. Prin străduință și abnegație Vă dedicați muncii întru sporirea calității vieții pensionarilor, persoanelor defavorizate și copiilor, fiind răsplătiți, de multe ori, doar cu un zâmbet.

     Vă exprim întreaga recunoștință pentru aportul adus la dezvoltarea serviciilor de asistență și protecție socială, pentru optimism și onestitate, pentru omenie și spiritul de sacrificiu, precum și pentru munca depusă cu multă dăruire de sine.

     Vă adresez alese cuvinte de respect, recunoștință și admirație pentru devotament în activitatea pe care o realizați. Vă doresc împlinirea tuturor năzuințelor profesionale și personale. Vă urez sănătate și noi performanțe în tot ceea ce faceți pentru binele comunității. Să fiți înconjurați întotdeauna de dragostea apropiaților, respectul, fidelitatea colegilor și recunoștința oamenilor. Noi realizări profesionale, multe bucurii, fericire, putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceți, forțe suficiente pentru a putea fi alături de cei care sunteți sprijin și speranță, liniște și căldură în suflet.

 

Cu deosebită considerație,

în numele Direcției asistență socială și protecție a familiei

șeful Direcției asistență socială și protecție a familiei,

Natalia Olevschi.

 Alte Direcția generală asistență socială

Publicat: 26.05.2021   
Publicat: 19.10.2020   
Publicat: 12.10.2018   
Publicat: 10.05.2018   
Publicat: 29.11.2017   

STRĂȘENI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
© 2021 Consiliul Raional Strășeni - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Design și programare de Andrei Madan

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 997642   Total ieri: 540   Total azi: 381