Prima pagină  »  Subdiviziunile Consiliului raional  »  Direcția generală educație și cultură
Direcția generală educație și cultură
Festivalul „Mărțișorul copiilor” la Strășeni
Publicat: 02.03.2018   

         Un festival de suflet, cu genericul „Mărțișorul copiilor” s-a desfășurat astăzi, 2 martie, în incinta Casei raionale de Cultură Strășeni, eveniment organizat de Direcția Învățământ, din subordinea Consiliul raional Strășeni.

         Festivalul a fost deschis de  micuții din grădinițele de copii din municipiu, care odată cu energia și talentul lor au adus în sala arhiplină, magia primăverii. La activitate au participat majoritatea colectivelor din instituțiile de învățământ general. Cu cântecele, poeziile dar și cu dansurile moderne și populare, talentații copii, au umplut sufletele celor prezenți cu optimism, bucurie și speranță.

         Prezent la eveniment, președintele raionului Strășeni, domnul Mihail Popa, a venit cu un mesaj de mulțumire adresat organizatorilor și tuturor colectivelor de copii, implicate în buna organizare și desfășurare a evenimentului, totodată, a ținut să felicite pe cei prezenți, cu ocazia frumoaselor sărbători ale primăverii.

          Menționăm că „Mărțișorul copiilor”, este deja la a doua ediție, fiind parte a Festivalului de muzică ”Mărțișor”, organizat de Consiliul raional Strășeni.

 

Direcția învățământ

Secția comunicare și relații publiceAlte Direcția generală educație și cultură

Publicat: 24.08.2018   
Publicat: 07.08.2018   
Publicat: 20.04.2018   
Publicat: 04.04.2018   
Publicat: 30.03.2018   

STRĂȘENI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
© 2021 Consiliul Raional Strășeni - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Design și programare de Andrei Madan

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 1010538   Total ieri: 437   Total azi: 120