Prima pagină  »  Bine aţi venit!
Dragi vizitatori!

            Sunt onorat să fiți oaspeții noștri pe pagina web.

       “Din inimă de codru şi de neam” ne declarăm deschişi comunicării sincere cu Dumneavoastră. Prezenta pagină este ecranul noutăților locale şi regionale din sfera economică, educaţională, socială. Acțiunile preconizate de CR Străşeni, structura subdiviziunilor, datele de contact, deciziile Consiliului raional, realizările şi practicile de succes – toate aceste segmente funcţionale şi acţionale vor constitui obiectul şi subiectul informaţiilor pe care le veţi putea urmări pe pagina noastră.

            Un accent deosebit este plasat pe developarea unei hărţi spirituale şi turistice a raionului Străşeni, care aşteaptă să fie explorată de Domniile Voastre. Informaţiile utile despre complexul monastic Căpriana, unul din reperele spiritualităţii neamului nostru, frumoasa Mănăstire Ţigăneşti, cu tradiţiile ancestrale şi pitoreasca ei privelişte, biserica de lemn din satul Vorniceni, dovadă a creştinătăţii seculare a acestor mândri răzeşi, descrierea rezervaţiei naturale “Codrii”, din s. Lozova, a cărei floră şi faună respectă visul nostru despre farmecul naturii şi legendarul stejar al lui Ştefan cel Mare din pădurea Căprianei,  precum şi alte locuri memorabile şi locaţii de agrement, pot fi considerate invitaţii reale de a ne fi oaspeţi dragi.

            Realizările economiei raionului sunt prezentate, întâi de toate, prin prospectul industriei vinicole. În podgoriile din raion cresc cele mai bune soiuri de poamă europeană, din care se obține șampanie, vinuri seci ordinare și dulci de calitate superioară. Faimoasele săli de degustație ale fabricii de vinuri din satul Cojușna, fabricile de vin din satele Onești, Pănășești, Recea, Vorniceni, Zubrești, Romănești și din or. Strășeni Vă aşteaptă pentru a confirma aurul, argintul şi bronzul medaliilor obţinute la variile concursuri internaţionale.

             Ne dorim ca site-ul să devină o platformă de comunicare deschisă întru rezolvarea problemelor cu care Vă confruntați, de aceea așteptăm propunerile, sugestiile și întrebările dumneavoastră. Numai astfel vom face ca raionul Strășeni să prospere!

              Subsemnăm tuturor gândurilor bune!

 

Cu respect,

Mihail POPA,
Preşedintele raionului Străşeni
Prima pagină  »  Bine aţi venit!


Mesajul de salut al Preşedintelui raionului Străşeni,
Mihail POPA


Ultima actualizare a site-ului:
Vineri, 20 iulie 2018
18.07.2018
ANUNȚ - Comisia de concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de specialist principal (achiziții publice) în Serviciul economie și politici investiționale (termen nedeterminat)
17.07.2018
ANUNȚ - Comisia de concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de specialist principal (achiziții publice) în Serviciul economie și politici investiționale (termen nedeterminat)
17.07.2018
Prelungirea termenului de depunere a dosarelor la concurs - funcția publică vacantă de contabil-şef al Direcției asistență socială și protecție a familiei
16.07.2018
Acțiunile principale pentru perioada 16 - 22 iulie 2018
12.07.2018
ANUNȚ - Proba scrisă a Concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante de specialist principal (achiziții publice) în Serviciul economie și politici investiționale (termen nedeterminat)
12.07.2018
Lista candidaţilor admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante - specialist principal (achiziții publice) în Serviciul economie și politici investiționale (termen nedeterminat)
10.07.2018
Prelungirea termenului de depunere a dosarelor la concurs - funcția publică vacantă de șef al Serviciului economie și politici investiționale, Direcția economie, construcții și politici investiționale
09.07.2018
Acțiunile principale pentru perioada 09- 15 iulie 2018

 


STRĂȘENI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
© 2018 Consiliul Raional Strășeni - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Design și programare de Andrei Madan

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 414802   Total ieri: 414   Total azi: 96